BIO EVER LEGAKAN BUASIR

Assalamualaikum

anda ada madalah BUASIR macam dalam gambar??? dah jenuh merawat tapi x lega juga jom cuba krim ajaib BIO EVER

FUNGSI BIO EVER NANO CREAM

1. Badan menjadi lebih sihat
2. Melanjutkan keremajaan
3. Melancarkan sistem peredaran darah
4. Membantu proses detoksifikasi
5. Mengatasi masalah kulit disebabkan hormon tidak seimbang
6.Memelihara kulit agar TEGANG, MENGURURS, MELEMBAP, & MENCERAHKAN KULIT


Krim ni membantu mengecutkan buasir dalam masa 3 hari

nak cerita sikit pengalaman my hubby kena buasir.Puas berubat merata duit ni toksah dok cerita la..mamg banyak habis... Hubby syiela sampai nk naik motor pun tak bolah sebab sakit... duduk dalam keta lama2 pun x boleh...Allahuakbar... kalau keluar dari tandas memang la menitis air mata... sakit sangat katanya.Doktor dah suggest ikat..tapi kami cuba pelbagai rawatan alternatif...
Alhamdulillah satu hari ni saya terpandang iklan bio ever.. mulanya nak mencuba repacking pack je...namun bila nk beli tu ubah fikiran sebab tengok kecik sangat pack yang 10 ml..nk tahan lama mna kan...Lagipun bio ever ni boleh guna utk pelbagai kegunaan.
Dan paling2 bersyukur 3 hari sapu hubby kata tak sakit..try naik motor dan alhamdulillah boleh naik mcm biasa...Hari ke 7 hubby jumpa doktor dan berita yang paling menggembirakan doktor kata BUASIR HUBBY TAK PERLU IKAT SEBAB DAN MAKIN MENGECUT.syukur alhamdulillah... now hubby syiela dah boleh start makanan kegemaran dia yang pedas.

Bila hubby pulih syiela pun join sahajidah hai o dengan harapan dapat add value untuk orang lain juga.Moga mereka mereka di luar sana yang menghidap BUASIR dapat sembuh sepenuhnya macam hubby syiela...

Syukur ya Allah..terima kasih Allah..terima kasih Allah

jom tengok testimoni BUASIR yang lain




Tak perlu susah susah lepas mandi lapkan bagi betul betul kering dan kemudian sapu dekat tempat buasir dan dekat ari ari.InsyaAllah berkesan.

BIO EVER ni bukan setakat untuk buasir saja malah boleh guna untuk pelbagai masalah lain.Antaranya asma,sakit kepala,redung dan pelbagai lagi




CARA MENGGUNAKAN KRIM BIO EVER INI



Guna waktu pagi dan malam. 
Sesuai je untuk digunakan jangka panjang dan tak kan sebabkan ketakselesaan. Minum AIR yang banyak untuk membantu proses detoksifikasi iaitu nyahtoksid. 

BUKAN ITU SAJA TAU MALAH AMAT BAGUS UNTUK SUAMI ISTERI

UNTUK KEINTIMAN SUAMI ISTERI

 LELAKI -  Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama. Amalan harian selepas mandi 2 kali sehari  disapu di bahagian pinggang, di bahagian ari-ari dan juga di bahagian dalam paha,
        Kesan : memanjangkan, membesar dan tahan lama


 WANITA -  Sapu di bahagian ari-ari, pinggang dan bahagian dalam paha 

Kesan : membersih dan menguatkan rahim, memantap, mengetat dan menjadikan isteri lebih sensiti.  Sapu tiap-tiap hari selepas mandi 2 kali sehari


Memang tak rugi membeli BIO EVER ni... pelbagai fungsi tau 
 anak demam sapu...luka sapu... asma sapu

hanya sapu dapat SEMBUH  pelbagai penyakit




free consultant untuk anda semua

NAK ORDER...MUDAH JE
WHATSAPP 
013 533 3625
WECHAT : syieladbeauty
PAGES : syieladbeauty

3 comments:

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE